Serija A: Čeka se Ronaldo, Gatuzova slamka spasa, šok za Anćelotija i Rađa Naingolan (PREGLED)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Čeka se Ronaldo, Gatuzova slamka spasa, šok za Anćelotija i Rađa Naingolan (PREGLED)

Kompletirano je i treće kolo italijanskog šampionata, videli smo veliko iznenađenje u Đenovi i važne pobede milanskih ekipa, šampion nastavio po starom i bez maleroznog Portugalaca.

Juventus je ostao maksimalan i nakon trećeg kola, ali su se za sva tri boda na "Tardiniju" protiv Parme žestoko pomučili.

Na kraju su slavili sa 1:2, sjajan je bio Mario Mandžukić, dok navijači postaju zabrinuti zbog forme najvećeg pojačanja u istoriji kluba, Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronalda.

Portugalac još uvek čeka na prvenac u dresu "Bjankonera", uputio je 23 šuta ka golu rivala od starta sezone, nije uspeo nijednom da se upiše u listu strelaca.

Ipak, Alegri veruje da je najboljem igraču sveta za prethodne dve godine potrebno vremena da se privikne na italijanski fudbal, podržava ga i ne sumnja da će golovi doći.

I dok Juve nastavlja po starom, Napoli je krenuo da posrće. Nakon dva uvodna trijumfa protiv Lacija i Milana, oba nakon preokreta, u trećem kolu nisu imali rešenja za Sampdoriju.

Poraženi su na "Luiđi Ferarisu" sa čak 3:0, Dorija ih je pošteno šokirala i naterala Anćelotija da stavi prst na čelo.

Videćemo kako će se oporaviti nakon ovog poraza, ali se čini da će De Laurentis već u januaru morati da spašava sezonu nešto atraktivnijim kupovinama na pijaci.

Milan je preskočio prvo kolo zbog nesreće u Đenovi, u drugom su doživeli poraz upravo od Napolija, iako su vodili sa 2:0, pa su već krenule priče o Gatuzovoj smeni.

Mediji su mu već i pronašli zamenu u vidu Antonija Kontea, ali je onda Rinova borbena četa slavila protiv Rome na "San Siru".

Videli smo vrlo interesantan meč u Milanu, dva opravdano poništena pogotka, a pobedu je "Rosonerima" u smiraj utakmice sa "Vučicom" doneo mladi Patrik Kutrone.

Inter je u prva dva kola bio neuspešan, nakon uvodnog poraza od Sasuola (0:1) i remija sa Torinom (2:2) u meč sa Bolonjom ušli su bez kapitena Maura Ikardija.

Ipak, uspeli su da slave, mašinu je pokrenuo novajlija Rađa Naingolan, koji je postigao i prvi gol na "Renato Dal'Ari".

Belgijanac je bez sumnje najveće pojačanje "Neroazura" u letnjem prelaznom roku, konačno se našao u timu i odmah je pokazao da će biti jedan od ključnih igrača Spaletijeve čete ove sezone.

Treba pomenuti i da je Lacio upisao prvi trijumf, nakon uvodnih poraza od Napolija (1:2) i Juventusa (0:2).

Slavili su protiv Forzinonea, jedini gol na meču postigao je Luis Alberto.

Sasuolo je nastavio sa sjajnim partijama, došli su do druge pobede i sedmog boda, tako što su pred svojim navijačima slavili protiv Đenove sa čak 5:3.

Kolo je zatvorio duel Torina i Spala, koji je u 18. minutu prekinut zbog obilnih padavina, ali je nekih 90 minuta kasnije nastavljen.

Utakmica je bila prekinuta pri rezultatu 0:0, ali je u nastavku Nkulu doneo trijumf "Bikovima".

Svi rezultati trećeg kola Serije A:

Milan - Roma 2:1

Bolonja - Inter 0:3

Parma - Juventus 1:2

Fiorentina - Udineze 1:0

Atalanta - Kaljari 0:1

Kjevo - Empoli 0:0

Lacio - Frozinone 1:0

Sampdorija - Napoli 3:9

Sasuolo - Đenova 5:3

Torino - Spal 1:0


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.