Serija A - Bolonja remizirala, Siniša pobedio! Kolarov ponovo bacao bombe, ali ne vredi!

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2019, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Bolonja remizirala, Siniša pobedio! Kolarov ponovo bacao "bombe", ali ne vredi!

Veče puno uzbuđenja na Apeninima.

Ovo veče prvog kola Serije A obeležile su sjajne utakmice sa puno golova, ali i Siniša Mihajlović koji se vratio na klupu Bolonje.

Njegova ekipa ipak nije uspela da slavi i pored veoma povoljnih okolnosti, na kraju je bilo 1:1 pošto je Migel Veloso postigao sjajan pogodak iz slobodnog udarca. Bez obzira na sve, najveći pobednik je svakako Siniša koji je još jednom pokazao koliki je borac ne samo na terenu, već i van njega. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Torino je bio bolji od Sasuola rezultatom 2:1, igrač utakmice je sasvim sigurno Simone Zaza koji je bio strelac oba gola za svoju ekipu.

Totalnu ludnicu videli smo u Rimu gde je Roma odigrala 3:3 sa Đenovom. Vodila je "vučica" čak tri puta, fantastičan pogodak postigao je kapiten Srbije Aleksandar Kolarov, ali nije vredelo - "grifoni" su izbegli poraz.

Goleadu smo videli i u Ferari gde je Atalanta napravila senzacionalan preokret. Spal je vodio sa 2:0 nakon prvih pola sata igre, da bi "boginja" stigla do tri boda golovima Gosensa i Murijela (2). U redovima domaće ekipe nastupao je i Nenad Tomović od 72. minuta.

Lacio je u Đenovi bio siguran protiv Sampdorije pošto je slavio sa čak 3:0 golovima Imobilea (2) i Koree, a srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić proveo je na terenu 77 minuta.

Veliko iznenađenje napravila je i Breša koja je slavila u Kaljariju golom Donarume u 53. minutu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.