Serhio Ramos napustio Real, prvi put od 1904. Madriđani će dobiti stranca kapitena

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 11:26

Serhio Ramos napustio Real, prvi put od 1904. Madriđani će dobiti stranca kapitena

Krupna promena.

Serhio Ramos posle 16 godina odlazi iz Real Madrida. Legendarni defanzivac još nije odlučio gde će nastaviti karijeru, a posle odlaska Španca jasno je da će Real dobit novog vođu.

Posle poraza od Austrije, Makedonija danas (15.00) igra za produžetak nade da može da prođe grupu, i to protiv Ukrajine, koja je na premijeri ostavila dobar utisak, ali je izgubila od Holandije. Kvota na Ukrajinu je 1,77, na Makedoniju 4,90, a na iks 3,50. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Ukrajina - Makedonija.

Kandidati za novog kapitena su Karim Benzema i Marselo, što znači da će stranac predvoditi „kraljevski klub“ prvi put od 1904. godine.

Serhio Ramos napušta Real pošto je odbio da potpiše novi ugovor na godinu dana za 10 odsto manji od dosadašnjeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.