Izvor: RTS, 06.Mar.2021, 23:36

Sergej skrivio penal, Juve preokretom nastavio borbu za Skudeto

Fudbaleri Juventusa pobedili su Lacio sa 3:1 u derbiju 26. kola Serije A. Juventus je, uprkos tome što je Kristijano Ronaldo počeo na klupi za rezervne igrače, napravio preokret protiv Lacija i potvrdio da ne odustaje od titule u italijanskom šampionatu.
Ekipa Andree Pirla je nastavila poteru za prvoplasiranim Interom, sada ima 52 boda na trećem mestu, jednim manje od Milana, a sedam manje od "nerazura" koji su u sjajnoj seriji.

Duel u Torinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije počeo dobro za domaćina jer je Lacio od početka stvarao šanse, a od 14. minuta poveo preko Hoakina Koree. Argentinac je preciznim udarcem pogodio donji levi ugao i gosti su se ponadali iznenađenju.
Nebesko-plavi su nastavili da dominiraju, stvarali prilike, ali Sergej Milinković-Savić, Vesli Hud i Mohamed Salim nisu duplirali prednost.
Kazna je stigla u finišu prvog poluvremena, kada je Adrijen Rabio krunisao lepu akciju svog tima i asistenciju Alvara Morate.
Morata je u nastavku susreta izrastao u heroja "stare dame", pošto je sa dva pogotka doneo preokret i trijumf. Treći gol postigao je iz penala, koji je prethodno skrivio srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić.
Milinković-Savić je na terenu proveo čitav meč, a u 53. minutu je pogodio prečku.
Lacio je ostao sedmi sa 43 boda.
Prethodno su Specija i Benevento podelili Bodove (1:1), dok je Udineze bio bolji od Sasuola rezultatom 2:0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JUVENTUS PREOKRETOM DO POBEDE: Morata srušio Lacio! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2021

Derbi 26. kola Serije A između Juventusa i Lacija pripao je domaćoj ekipi iz Torina rezultatom 3:1. Gledali smo odličan meč večeras na stadionu Juventusa sa puno golova i atraktivnom igrom. Gosti iz Rima su poveli u 14. minutu golom Hoakina Koree. Do kraja poluvremena Juventus je uspeo da izjednači, ...

Nastavak na HotSport.rs...

Moglo je i 6:0, ali dobro je i ovako za Real Sosijedad (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2021, 22:00

Levante nadigran i pobeđen..Moglo je da bude i 6:0, ali na kraju je dovoljno i 1:0 za tri boda Real Sosijedada protiv Levantea...Tim iz San Sebastijana je nastavio da sanja o Ligi šampiona mada će to biti jako teško jer četvrtoplasirana Sevilja ima tri boda više i utakmicu manje. Ipak, Baski su...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.