Sergej ponovo pogađa! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej ponovo pogađa! (video)

Prvi gol srpskog reprezentativca posle dva meseca, ukupno deseti ove sezone u Seriji A.

Ekipa Lacija danas je od 15 časova dočekala Sampdoriju, u okviru 34. kola Serije A, a u 32. minutu igre povela je sa 1:0 golom Sergeja Milinković-Savića.

Sve je krenulo od Lukakua po levoj strani, potom je Radu centrirao u kazneni prostor, gde je Milinković-Savić bio brži od Strinića i udarcem glavom poslao loptu u mrežu - 1:0.

Potpuno zasluženo vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lacija, koji je i pre, ali i nekoliko minuta posle ovog gola imao još par veoma ozbiljnih prilika za gol. I konačno u finišu prvog poluvremena, De Fraj je duplirao vođstvo domaćih - 2:0.

Sergejev pogodak možete da pogledate OVDE.

Na taj način srpski reprezentativac je prekinuo dvomesečni golgeterski post, još od 25. februara, kada je bio dvostruki strelac na gostovanju ekipi Sasuola.

-

🇮🇹 Serie 🅰 34^ giornata

🏟 #LazioSampdoria 2-0 al 45°

⏱ Segui il secondo tempo

💻 https://t.co/06X5wpLPfj

📺 #SkySupercalcio#SkySerieA pic.twitter.com/qyp8zzpBaw

— Sky Sport (@SkySport) April 22, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Sergej postigao deseti gol u sezoni

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2018

Sergej Milinković Savić prekinuo je golgeterski post i konačno zatresao mrežu. Naš reprezentativac je u 34. kolu Serije A doveo Lacio u vođstvo protiv Sampdorije...Milinković Savić je zatresao mrežu u 32. minutu, a to mu je deseti pogodak u Seriji A. On dugo nije bio strelac, a poslednji put...

Nastavak na Vesti-online.com...

Lacio silan, Sergej blistao! Ljajićev gol slaba uteha, Inter umalo prokockao pobedu, ali šta je sa Udinezeom?! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018

Lacio sav posao završio u prvom poluvremenu uz sjajnu partiju našeg ''SMS''-a, ni Inter nije imao mnogo problema. Torino sad već predaleko od Evrope, i pored Ljajićevog pogotka...Posle remija bez golova na Sardiniji u matine terminu, ovog popodneva odigrane su još četiri utakmice 34. kola Serije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.