Sergej o nastupima za Srbiju: Moja uloga je pogrešno shvaćena

Izvor: B92, 14.Sep.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej o nastupima za Srbiju: Moja uloga je pogrešno shvaćena

Vezni igrač Srbije Sergej Milinković-Savić smatra da je njegova uloga u timu "Orlova" u odnosu na Lacio pogreško shvaćena.

Milinković-Savić je bio jedan od najproduktivnijih igrača rimskog kluba prošle sezone, često je asistirao i postizao golove, dok to nije slučaj sa Srbijom.

"Postižem golove u Laciju, ali ni tamo moje zaduženje nije da tresem mreže. Koristim prilike kad mi se ukažu, ali se to ne očekuje uvek od mene. Nemam mnogo utakmica za Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svaki meč mi mnogo znači, trudim se da budem bolji svaki sledeći put", rekao je Milinković-Savić za Žurnal, a prenose italijanski mediji.

Srbija je proteklog vikenda počela nastup u novom UEFA takmičenju Ligi nacija pobedom u Litvaniji (1:0) i remijem sa Rumunijom (2:2) u Beogradu.

Sledeće okupljanje "Orlova" je za manje od mesec dana, Srbija gostuje Crnoj Gori 10. oktobra, u derbiju Grupe 4 Lige C Lige nacija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.