Sergej do 20. jula u Laciju: Nemoguće je odbiti 10.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej do 20. jula u Laciju: Nemoguće je odbiti 10.000.000 evra!

Trener Stefano Pioli odredio datum završetka transfera srpskog veziste

Svu se veće šanse da Sergej Milinković Savić od naredne sezone nosi dres Lacija. Pregovori između kluba sa Olimpika i Genka su možda u početku bili u zastoju, ali italijanski mediji javljaju da bi posao trebalo da bude završen najkasnije do 20. jula.

Trener Rimljana Stefano Pioli zatražio je od sportskog direktora Ile Tarea da mu do navedenog datuma angažuje bar jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vredno pojačanje, a srpski omladinac sa statusom prvaka sveta za uzrast do 20 godina idealno se uklapa u projekat kluba. Lacio planira da mu u prvoj godini nametne Lukasa Bilju kao mentora na poziciji zadnjeg veznog i kad narednog leta proda Argentinca otvori put Srbinu kao gazdi na sredini terena.

Za sada je jedina končnica realizaciji transfera - novac. Genk je u početku tražio 15.000.000 evra, Lacio nudio 8.000.000, ali prema poslednjim saznanjima, dve strane će se „nađi“ na 10.000.000 evra.

Kad klub iz Pro lige dobije ponudu vrednu 10.000.000 evra to ne ne odbija. Nemoguće je zaustaviti prodaju Sergeja Milinkovića Savića. Mogli bi se čak reći da je ovaj posao iz perpsektive Genka ravan osvajanju Lige šampiona. Druga je stvar što će to ugroziti sportske ambicije: možda bi i za dečka bilo najbolje da ostane još jednu sezonu u Belgiji i skupi iskustvo, međutim, što rekoh, ovakva ponuda se ne odbija“, poručio je Jan Kulemans, nekadašnji reprezentativac Crvenih đavola.

Inače, Lacio je pred Sergeja stavio sledeću ponudu: pet godina i u svakoj od njih zarada od 650.000 evra.

Ni to se ne odbija...

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

IZVESNO: Sergej Milinković Savić ide u Lacio za 10 miliona

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2015

Italijanski mediji javljaju da će transfer Sergeja Milinkovića Savića u Lacio biti završen do 20. jula, jer je to krjnji rok koji je trener Stefano Pioli dao upravi da mu dovede ozbiljno pojačanje.. . Genk je u početku tražio 15.000.000 evrra, Lacio je nudio osam, a izgleda da su se našli na...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.