Izvor: RTS, 24.Sep.2022, 23:34

Sergej Milinković-Savić: Idemo u Oslo po pobedu i prvo mesto u grupi

Reprezentativac Srbije u fudbalu Sergej Milinković-Savić rekao je nakon trijumfa protiv Švedske da je ubedljiva pobeda rezultat kvalitetno pripremljenog meča.
Srbija je ubedljivo savladala Švedsku rezultatom 4:1, a jedan od najboljih fudbalera u srpskom timu bio je Sergej Milinković-Savić.

"Verovali smo nakon primljenog gola da možemo da preokrenemo rezultat, kao i od prvog minuta utakmice. Na kraju dali smo četiri gola i uzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tri boda i idemo u Norvešku", rekao je srpski reprezentativac. 
Na konstataciju novinara da su na tribinama bila prisutna deca do 14 godina koja su bezuslovno pružala podršku reprezentativcima Srbije, Milinković-Savić se zahvalio najmađim ljubiteljima fudbala.
"Krivo mi je što su nam zatvorili publiku, jer je ovo poslednja utakmica pred domaćim navijačima pre odlaska u Katar na Svetsko prvenstvo, ali lepo je videti decu u tolikom broju, kao što se i nadam da će i sledeće godine biti isto", istakao je Milinković-Savić. 
Reprezentacija Srbije poslednju utakmicu u Četrvtoj grupi B Lige nacija igra protiv Norveške sa kojom deli prvo mesto.
Vezista italijanskog Lacija Milinković-Savić će propustiti taj meč zbog žutih kartona, ali je optimističan pre puta u Oslo.
"Idemo po tri boda da budemo prvi u grupi", zaključio je Sergej Milinković-Savić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Norvežani zbunili RTS-ovog stručnog konsultanta, šta Srbiji treba za prvo mesto?

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Sep.2022, 06:30

Dejan Nedić je i večeras bio stručni konsultant na RTS-u na temu suđenja. Posle utakmice između Srbije i Švedske (4:1) pohvalio je arbitre za reakciju kod trećeg Mitrovićevog gola, kada je gol priznat posle VAR analize, ali se kasnije dotakao kalkulacija šta Srbiji treba za prvo mesto u grupi...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.