Seks skandal potresa Španiju, trojici fudbalera preti zatvorska kazna!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seks skandal potresa Španiju, trojici fudbalera preti zatvorska kazna!

I to veoma ozbiljna.

Kako prenosi "Mundo Deportivo", napadač Eibara Serhi Enrih i defanzivac Rajo Valjekana Antonio Luna bi mogli da završe pet godina u zatvoru.

Razlog je video snimak eksplicitnog materijala, na kojem pomenuti fudbaleri imaju seksualne odnose sa ženom, koja se može čuti kako izgovara "stanite, ne radite to" tokom snimka.

Sve se dogodilo dok je Luna igrao u Eibaru sa Enrihom, a veruje se da je iza kamere bio vezista Albasetea Edi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Silvestre Paskval, koji je u to vreme takođe bio član baskijskog kluba.

Pomenutom Silvestre Paskalu prete tri godine iza rešetaka, a sva trojica su optuženi da su napravili video snimak bez pristanka žrtve, dok su Enrih i Luna takođe optuženi da su delili slike kako bi se postarali da video postane viralan.

Svima će pored zatvorskih biti izrečene i novčane kazne.

Obojica su izjavili da duboko žale zbog svega i da je video osvanuo u javnosti bez njihovog znanja.

Čitav incident se dogodio u oktobru 2016. godine, a uskoro se očekuje i suđenje na sudu u San Sebastijanu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.