Šek i Barkli opet u klinču zbog Jokića VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 10:08

Šek i Barkli opet u "klinču" zbog Jokića VIDEO

NBA liga suzila je izbor za najkorisnijeg igrča svezone (MVP) na tri imena, što je opet izazvalo verbalni sukob dve NBA legende.

Biraće se između Nikole Jokića, Džoela Embida i Stefa Karija, a Šekil O'Nil i Čarls Barkli žestoko brane svoje "favorite".

O'Nil favorizuje Karija, a Barkli ne može da se pomiri sa argumentima koje ističe u korist šutera Golden Stejt Voriorsa.

"Stef Kari je najbolji igrač lige. Ne zanima me kakav je njegov učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (timski). To nije bitno, on je i dalje najbolji igrač lige", rekao je O'Nil.

O'Nil je nekoliko puta naglasio da se bira najbolji igrač, a ne tim, što je iznerviralo Barklija jer smatra da igrač ekipe koja igra plej-in ne može biti MVP.



"I Kris Pol je uradio sjajan posao sa Finiksom i voleo bih da ga vidim ovde. Ali, Šek, Golden Stejt je u plej-inu, ne zaslužuje Stef da bude MVP. Džoker će to uzeti, Džoel je bio povređen, voleo bih da vidim Krisa ovde, svakako niko ne može Stefu uzeti to što je uradio",
rekao je Barkli.

O'Nil i Barkli se, inače, redovno svađaju kada je u pitanju izbor najboljeg igrača sezone u NBA ligi.

Pobednika za 2020/2021 ćemo saznati 28. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.