Šeik se ne odbija, Lotitu i Sergej i novac!?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 08:52

Šeik se ne odbija, Lotitu i Sergej i novac!?

Ovo bi možda za Lacio bilo najbolje rešenje...

Ove nedelje PL će odlučiti o dozvoli za kupovinu Njukasla, novac Bin-Salmana stoji na stolu 300 miliona funti, problem je piraterija, odnosno činjenica da su Saudijci krali prenose PL.

Ali, kako stvari stoje odluka će biti, ma kakva bude, doneta tesnom većinom. Mediji tvrde da je praktično sve otvoreno, ali potencijalni vlasnici i dalje pregovaraju sa igračima pokušavajući da spremni dočekaju pozitivnu odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i naprave strašan tim.

Pominju se slobodni agenti poput Tijaga Silve, zatim Kutinjo, treba velikim pojačanjima ubediti neko poznato trenersko ime da preuzme klupu.

Plan je da se kupe četiri ili pet poznatih fudbalera, zvezdi poput Vidala, ali i sveža engleska krv, pominje se MekGin.

Problem napadača je bio hroničan za "Svrake", a najnovija ideja je najbolji italijanski strelac Ćiro Imobile. On bi svakako pristao, videćemo hoće li Lotito. Napolitanac koji je ponikao u Juventusu ima 30 godina, ovo je poslednja prilika da Lacio napuni kasu kada je on u pitanju...

Ponuda je navodno 55 miliona evra, a iskusni napadač bi dobio osam miliona po sezoni, u Laciju igra za tri miliona. Ovo bi omogućilo Lotitu da napuni kasu, ali i ne proda Sergeja, jer PSŽ, prema rečima Leonarda mora da štedi, pa je sad 80 miliona evra daleko, mada je to možda i Leonardova taktika, ko zna.

U svakom slučaju, Njukasl bi, u slučaju da Saudijci dobiju zeleno svetlo od PL imao raskoša budžet od 300 miliona evra, mada verovatno ne bi sve potrošili ovog leta, a mogu da privuku dosta slobodnih agenata jer su spremni da finansiraju plate, recimo Kutinjovu od 14 miliona bez problema.

Kao kandidati za trenera i dalje se nameću Poketino i Alegri, teško je da će Kinezi pustiti Rafu Beniteza što je želja navijača...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.