Sećate se slučaja vulkanski pepeo? Barsa opet na put firmom Krstić!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se slučaja "vulkanski pepeo"? Barsa opet na put "firmom Krstić"!

Do Eibara je teško stići, a avion nije opcija...

Barselona jasno kao i svi veliki klubovi obezbeđuje konfor svojim fudbalerima i trudi se da što manje vremena provedu na putu, mada je to nemoguće, makar kada su letnje turneje u pitanju.

Ali, što se tiče Španije i Evrope situacija je drugačija.

Ipak, sećate se verovatno 2010. kada je zbog vulkanskog pepela u oblacima bio paralisan vazdušni saobraćaj pa su Katalonci morali na gostovanje Interu u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << autobusom. Izgubili su 3:1, na kraju ispali u revanšu, a mnogi su za poraz krivili upravo činjenicu da su se dugo vozili do Italije.

Sada ih čeka nešto manja razdaljina, ali put u baksijske šume nije naivan. Kada gostuju Eibaru, oni idu do Bilbaoa avionom, a onda autobusom manji deo puta.

Sada je situacija drugačija, u štrajku su institucije u Kataloniji, zatvorske kazne za separatiste su zatvorile javne službe, mnogo je tenzija, aerodrom će verovatno biti zatvoren za vikend.

To znači samo jedno, autobus, drugog prevoznog sredstva nema, put do Eibara je oko 400 km, i to lošim putem kroz brda, računa se da će igrači u autobusu provesti šest sati.

Svakako neće putovati u subotu, meč se igra od 13 časova, ali mora na put dan ranije, biće poremećen ritam treninga, a pitanje je kada i pojedini igrači stižu u klub nakon reprezentativne akcije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.