Sećate se prevaranta Lućijana? Lik je amater, ovaj Indijac je slagao za 11 godina, slika obišla svet! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se "prevaranta" Lućijana? Lik je amater, ovaj Indijac je slagao za 11 godina, slika obišla svet! (foto)

Po papirima on je tek postao punoletan. Prlično je napredan za svoje godine...

Stariji se sećaju čuvenog Eriberta, kasnije je postao Lućijano.

Brazilac je igrao za Kjevo, falsifikovao je pasoš, slagao za četiri godine, ali još kao klinac da bi se pridružio Palmeirasu.

U Veroni je igrao odlično, čak je posle porevare kada je bio kažnjen šest meseci i sa pola miliona evra, otišao u Inter na pozajmicu, zatim se vratio u Kjevo, a sa 38 godina zaigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je pre nekoliko sezona za Mantovu.

Ali, on je amater u odnosu na indijsku "nadu", Gurava Mukija. On je uspeo nemoguće, pre četiri godine je falsifikovao pasoš, igrao je za kadetsku reprezentaciju Indije kao 15-godišnjak pre tri godine. U tom trenutku imao je, verovali ili ne, 26 godina.

Prevara je razotkrivena relativno skoro, sada ima 29 godina, slagao je dakle za punih jedanaest, što "Eriberta" odnosno Lućijana čini amaterom.

Ovaj lik je šampion, a evo kako izgleda danas kada ima, po pasošu 18 godina.

Srećno ti punoletstvo! Kažnjen je inače šest meseci....

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.