Izvor: B92, 12.Jun.2020, 13:34

"Sećam se, Jokić je jeo bombone i delio ih svima – 'debeli' Jokić je prošlost"

Džaun Gonsales, novinar popularnog portala "Ringer", prisetio se trenutka kada je video Nikola Jokiću pre nekoliko godina u Denveru.

Gonsales se nadovezao na sliku srpskog košarkaša kako je nekada i kako sada izgleda.

Slika i video mršavog Nikole Jokića obišla je ceo svet, mnogi su u Americi komentarisali najboljeg centra sveta, a među njima je i Gonsales.

"Pre nekoliko godina bio sam u Denveru na utakmici Nagetsa. Nekoliko sati pre početka, Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jeo iz velike torbe bombone i davao ih je svima u hodniku. Počivaj u miru debeli Džokeru", napisao je Džoun Gonsales.

Jokić je u februaru rekao da je smršao između deset i petnaest kilograma, a izgleda da je još toliko izgubio tokom karantina i sada izgleda nikad spremnije.

NBA sezona kreće 30. jula i videćemo u kakvom će stanju tada biti najbolji centar na svetu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.