Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 15:57

Sebaljos odlazi iz Arsenala, mašta o povratku u Betis

Španski ofanzivac isključio mogućnost ostanka u Artetinom jatu. Pozajmice više ne dolaze u obzir, teško bi pale i njemu i Real Madridu

Broji Dani Sebaljos poslednje dane na Emiratima. Bliži se kraj Sebaljosovoj pozajmici iz Real Madrida, a Španac ne namerava da se zadržava na Ostrvu. Stigao je kreativni vezista pre dve sezone u Arsenal, po isteku jednogodišnje pozajmice sve tri strane zaključile su da bi bilo dobro da Dani Sebaljos ostane na Emiratima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ali, Španac više ne želi da igra u Premijer ligi, izrazio je želju da se vrati u domovinu.

Svestan je Sebaljos da se njegov dvogodišnji boravak u Arsenalu ne može okarakterisati kao uspešan, ponajviše zbog druge sezone i pada u drugi plan. Ne krivi nikoga, krivica je njegova što nije dobio više prostora da se razmaše, kao što je to bio slučaj u debitantskoj sezoni u dresu Tobdžija.

Vidi se Sebaljos na Pirinejima, u Primeri, koja leži njegovoj konstituciji i stilu…

"Loše sam se proveo jer nisam imao doslednost koju sam imao prošle godine. Tek poslednjih pet ili šest utakmica odigrao sam na dobrom nivou. Da budem iskren, Primera mi se mnogo više sviđa. Premijer liga je kompletnija, ali sa mojim stilom igre, Primera je bolja za mene. Još jedna pozajmica bila bi teška za obe strane, i za Real Madrid i za mene", rekao je kreativni vezista.

21.00: (2,75) Viljareal (3,05) Arsenal (2,75)

Izrazio je Sebaljos želju da se vrati u Real Betis, klub u kojem je ponikao. Dobrim igrama u Betisu skrenuo je na sebe pažnju Real Madrida, koji ga je kupio za 16.500.000 evra pre četiri godine. Sebaljosu je kristalno jasno da nova pozajmica ne ide u prilog ni njemu, ni Kraljevskom klubu. Želi španski reprezentativac da se skrasi, po mogućstvu u svom starom klubu, u Andaluziji.

„U avgustu ću napuniti 25 godina i moram se usidritii u klubu u kojem ću da se osećam važnim. Time ću se voditi prilikom odabira nove sredine. Imam veliku naklonost prema Betisu, navijač sam Verdiblankosa, i gledam svaku njihovu utakmicu. Manuel Pelegrini je zaista dobar trener , sviđa mi se”, poručio je Dani Sebaljos.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.