Savo izabrao još jednog štopera, Partizan nema dovoljno novca?

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo izabrao još jednog štopera, Partizan nema dovoljno novca?

Prva ponuda kluba iz Humske ekspresno odbijena, ali ako je Partizan ''pojača''...

Još početkom leta pominjalo se da bi Nikola Maraš iz portugalskog Šaveša mogao da pojača odbranu Partizana, ali su potom te najave nekako nestale, možda i zbog toga što crno-beli nisu još prodali Strahinju Pavlovića Juventusu, kako se očekivalo.

U međuvremenu je na pozajmicu došao i mladi Dominik Dinga iz Rusije, ali izgleda da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Savo Milošević još nije odustao od Maraša.

''Telegraf'' danas otkriva nove detalje, portugalski Šaveš sa kojim Maraš ima ugovor do juna 2021. godine odbio je prvu ponudu Partizana, jer je ona sadržala samo procente od sledeće prodaje.

Dakle, crno-beli su pokušali bez obeštećenja da angažuju 23-godišnjeg defanzivca, ali im taj pokušaj, očekivano, nije prošao.

Portugalci su pre dve godine beogradskom Radu platili 400.000 evra na ime obeštećenja, osim toga 'građevinari' imaju procente od sledeće prodaje, pa će crno-beli ako žele ovog igrača morati da ''odreše kesu''.

Podsetimo, pre par dana je Partizan ostao bez 19-godišnjeg štopera Svetozara Markovića koji je otišao u Olimopijakos za obeštećenje od milion i po evra, ali pošto će ono biti uplaćeno u tri rate, u Humsku još nije stigao neki veći, milionski priliv novca.

Zato se sada čeka transfer Rikarda Gomeša u neki od arapskih klubova, kako bi crno-beli konačno mogli i da izdvoje nešto veću sumu za nova pojačanja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.