Savić u svom stilu: Sve je ovo lepo, ali videću predsednika kad pozovem Gocića i Nikića na pripreme

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić u svom stilu: Sve je ovo lepo, ali videću predsednika kad pozovem Gocića i Nikića na pripreme

U susret oproštajnoj utakmici proslavljenih vaterpolista

Planulo je 1.900 ulaznica. Uostalom, Živko Gocić i Slobodan Nikić su zadužili srpski narod.

"Momci su takav oproštaj zaslužili jer su to pre svega česititi ljudi, a zatim i veliki igrači. Njihove medalje sve govore, Slobodan Nikić je najtrofejniji igrač Srbije i svetskog vaterpola", kaže predsednik VSS Milorad Krivokapić uoči revijalne utakmice reprezentacije Srbije, poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << put sa Gocićem i Nikićem u bazenu, protiv Tima sveta.

"Prvi put organizujemo utakmicu protiv Tima sveta i ne treba zaboraviti da će medju gostima biti igrači iz inostranstva koji dan kasnije imaju svoje Badnje veče. I to nešto govori", dodaje Krivokapić.

Selektor Srbije Dejan Savić u svom stilu se ipak potrudio da predsedniku pokvari dobro raspoloženje.

"Sve je to lepo, ali videću lice predsednika 1. juna kada na pripreme pozovem Gocića i Nikića", našalio se Savić pre no što je nastavio u ozbiljnijem tonu.

"Organizacija je ovakve dane zaslužila. I nije samo vaterpolo imao sjajnu godinu, kompletan srpski sport može da se ponosi ostvarenjima. Pored rezultata seniora ne zaboravimo da su juniori prvaci Evrope. Utakmica nema rezultatski imperativ, biće lepih poteza i siguran sam da će pune tribine Tašmajdana uživati. Na kraju, ne zaboravimo humanitarni deo čitave priče, treba da vidimo kako živimo, kome je sve potrebna pomoć. Bilo je tako i 2014. kada je čitava Srbija bila jedinstvena u danima poplava. Sportisti uvek moraju da daju svoj doprinos", rekao je Savić.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Savić: Sve je ovo lepo, ali zvaću Nikića i Gocića

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016

Selektor Srbije našalio se u najavi vaterpolo spektakla na Tašmajdanu...Foto: MN Press..Živko Gocić i Boba Nikić odlaze u penziju, a Srbija im poručuje veliko: "HVALA!"..U danima pripreme revijalnog meča "Dani šampiona", saopšteno je da je već prodati 1.900 karata za duel reprezentacije Srbije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.