Sautgejt ističe zajedništvo, evo i ko im je falio na okupu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautgejt ističe "zajedništvo", evo i ko im je falio na okupu! (foto)

Selektor engleske reprezentacije prezadovoljan timskim duhom.

Opet su na programu reprezentacije, ponovo je Liga Nacija aktuelna, a Sautgejt je otkrio kako se njegov tim priprema za naredni meč.

Engleska reprezentacija će u nedelju dočekati reprezentaciju Hrvatske, a trener je otkrio i ko će definitivno nedostajati na tom meču.

Sautgejt je otkrio da su sinoć svi zajedno gledali TV, a da je pored tog TV-a bila postavljena slika Denija Velbeka. Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je ovo rečenicom istakao da su oni jedna zajednica koja odlično funkcioniše i da je svima žao zbog onoga što se desilo engleskom napadaču.

Naime, Velbek se povredio u meču sa Sportingom. Nakon samo pola sata igre, on je iznesen sa terena, a kada pogledamo snimak, igledalo je strašno. Velbek je 42 puta nosio dres "Gordon Albiona", a postigao je 16 golova za nacionalni tim.

Southgate on #eng squad's togetherness: "Last night they were watching the TV with a photo of Danny Welbeck by the side of it.... that’s the bond that this group have."

— James Olley (@JamesOlley) November 14, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.