Sastanak završen, Konte promenio mišljenje - Ništa od Vidala?

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 22:22

Sastanak završen, Konte promenio mišljenje - Ništa od Vidala?

Klub sa Sardinije razočaran.

Šansa da vidimo Arturo Vidala u ponovnoj saradnji sa Konteom je sve manja.

Di Marcio piše kako su večeras predstavnici Kaljarija i Intera imali sastanak, glavna i jedina tema bio je status Rađe Naingolana. Do dogovora dve strane nije došlo - "Nindžu" zasigurno nećemo gledati ponovo u svom omiljenom klubu sa Sardinije.

Italijanski novinar prenosi izjavu predsednika Kaljarija Đulinija.

"Sastanak oko Naingolana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije prošao dobro, ostaće u Milanu. Nemoguće ga je dovesti nazad u Kaljari, oni žele da ga zadrže", izjavio je za Skaj Sport predsednik Kaljarija.

Naingolan je član Intera od 2018. godine, došao je u sklopu dogovora vrednom od oko 40 miliona evra, Roma je u toj trampi dobila i Zaniola. Na "Meaci" se nije proslavio, ali je tokom protekle sezone briljirao na pozajmici u Kaljariju.

Znamo da je Vidal dugogodišnja opsesija Kontea, Čileanac je godinu dana stariji od Rađe koji još uvek ima ugovor do 2022. godine sa Interom. Izgleda da ćemo umesto "ratnika" gledati "nindžu" u veznom delu "neroazura".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.