Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 19:35

Sastanak u Milanu, Maldini i Masara pitali za Sašu Kalajdžića

Čelnici Rosonera pregovarali oko mogućnosti da napad Rosonera pojača Saša Kalajdžić

Kondicija u kojoj će Zlatan Ibrahimović dočekati narednu sezonu još uvek nije poznata, tako da bi čelnici Milana, pored Olivijea Žirua, mogli da dovedu i jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi, Sašu Kalajdžića.

Kako javljaju italijanski mediji, Milanovi ljudi zaduženi za sva pitanja na tržištu, Paolo Maldini i Riki Masara sastali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su se u gradu mode sa Sašinim agentom Đuzepeom Bocom i predstavnicima agencije Sporc, gde su razgovarali o mogućnosti da gorostasni napadač završi na San Siru.

Milan je obezbeđenim plasmanom u Ligu šampiona podigao lestvicu, pa u narednoj sezoni mora ozbiljno da pojača ekipu kako bi na dostojan način igrao na tri fronta. Pozicija napadača bila je deficitarna i u prošloj sezoni. Alternativa Ibrahimoviću u prošloj sezoni bili su Rafael Leao i Mario Madžukić, ali su obojica razočarali. Portugalac je postigao sedam golova, dok se Hrvat nije upisao u strelce.

Za Olivijea Žirua se veruje da je nadomak dolaska u klub, dok bi dolazak i Kalajdžića tu napadačku liniju Rosonera učinio ozbiljno kvalitetnom. Kalajdžić nije odigrao najbolju utakmicu na otvaranju Evropskog prvenstva protiv Makedonije, ali to nije umanjilo utisak o njegovim partijama iz prošle sezone u dresu Štutgarta.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.