Šarlot želi Gasola, Juta zagrizla za Konlija

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarlot želi Gasola, Juta "zagrizla" za Konlija

Memfis Grizlisi spremni su da trejduju najveće zvezde tima Majka Konlija i Marka Gasola, pa u skladu s tim stižu ponude drugih franšiza.

Američki mediji preneli su u utorak da su Šarlot Hornetsi pokušali da ubede Memfis u dogovor, po kojem bi Mark Gasol završio u Severnoj Karolini.

Nije tačno poznato šta su Hornetsi ponudili Grizlisima, međutim ponuda je odbijena, što ne znači da se dve strane neće dogovoriti.

Mark Gasol nije igrao u noći između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utorka i srede i vrlo verovatno će biti trejdovan do kraja roka (sedmi februar, odnosno četvrtak).

Sa druge strane Juta Džez pokušava da ubedi Memfis da im dâ Majka Konlija.

Prema pisanju novinara "The Ringer" Kevin O'Konora Džez je Grizlisima ponudio Rikija Rubija, Derika Fejvorsa i pika prve runde za Konlija.

Pored ovih ponuda na adresu Memfisa stigla je i sledeća – Kajl Lauri i Jonas Valančunas za Majka Konlija i Marka Gasola. Memfis je ovo odbio, ali će Toronto sigurno pokušati.

Trejd rok bliži se kraju i očekujte dosta bure u narednih 20-tak sati. Rok ističe u četvrtak u 21 čas po centralnoevropskom vremenu.

Mark Gasol i Majk Konli nose dres Memfisa od početka karijere, međutim ekipa je odlučila da ih trejduje i krene u reizgradnju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.