Sarijeva lekcija Pepu, da se Liverpul pita, danas bi bio kraj PL! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarijeva lekcija Pepu, da se Liverpul pita, danas bi bio kraj PL! (video)

Prvi udarac, prvi gol. Prvi korner i presuda šampionu, Čelsi srušio "Građane" sa 2:0, naneo im prvi poraz u sezoni.

Kako se i očekivalo, oba trenera oprezna, Sari i Gvardiola su se odlučili za igru bez klasičnih špiceva, pa smo u prvih pola sata gledali igru na sredini, osim šanse koju je imao Sterling, nikakva druga uzbuđenja.

Siti konkretniji, pretio je i Sane, kada je Aspilikueta uklizao u njegov šut, ali je u samom finišu prvog dela Čelsi prvi put šutnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema golu Edersona. I poveo.

Naime, akcija koja je delovala dosta neorganizovano, lopta je stigla do Azara, navukao je trojicu rivala, povratna lopta kroz kazneni prostor, na nju natrčava Kante, šalje je pod prečku, 1:0, prva šansa i gol, vođsto "Plavaca" i šok za Gvardiolin tim koji je ostavio nešto bolji utisak, ali bez nekih konkretnih stvari, stiče se utisak da im je Čelsi i namerno prepustio sredinu.

U nastavku ofanziva Sitija, na teren je ušao i Žesus umesto slabog Sanea, međutim, kao da je gol odsekao noge fudbalerima Sitija.

U 50. minutu ponovo Azar počinje akciju, Vilijan je šutirao, ali za Edersona je to lako. Siti nikako da prenese loptu do protivničkog gola, probao je Marez iz slobodnjaka, Kepa siguran.

I onda presuda, kada je lider nemoćan, prvi korner za Čelsi na utakmici, Pep tvrdi da nije bio, ali to je nebitno, na ubačenu loptu je na prvoj stativi natrčao David Luiz, pogodio temenom suprotan ugao, šampion na ivici prvog poraza u sezoni.

Do kraja bez nade, probao je Fernandinjo, imao je Žesus šansu, na kraju morali su "Građani" da se pomire sa neuspehom, pokazalo se da im zaista nedostaje Kun Aguero.

Na kraju, veliko slavlje domaćih u Londonu, Sari je očitao lekciju Gvardioli, učinio uslugu Klopu, čiji je Liverpul današnjom pobedom preuzeo čelo tabele.

Izveštaje sa popodnevnih mečeva možete da pročitate ovde, a dan zatvara gostovanje Totenhema u Lesteru od 20:45.

Na tabeli sada Liverpul ima 43 boda, Siti 42, Čelsi i Arsenal po 34, Totenhem 33 i meč manje...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.