Sarijev Čelsi - Bludni sin plus ikona Juventusa dve najveće želje!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarijev Čelsi - "Bludni sin" plus ikona Juventusa dve najveće želje!

Italijan je dobio spisak, na njega je dopisao par imena, sada Čelsi mora u akciju. Klauzula i dalje jedini detalj koji ga sprečava da potpiše ugovor i bude predstavljen...

Ostao je još detalj, u pitanju je klauzula od 8 miliona evra koju Čelsi mora da plati ako želi Sarija. Italijanski stručnjak je ljut na Napoli, ali oni diktiraju situaciju, jednostavno mogu da ga ostave na platnom spisku, iako je Karlo Anćeloti preuzeo njegovo mesto na klupi.

De Laurentis je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak tražio Davida Luiza kako bi Sarija oslobodio klauzule, ali to je naučna fantastika, Brazilac ima platu koju nijedan klub Serije A ne može da plaća, plus, nema nameru da ode pod Vezuv.

Ipak, čini se da će Čelsi na kraju platiti klauzulu, da je to jedina prepreka za dvogodišnji ugovor za Sarija, a "Plavci" će jasno morati da obeštete i Antonija Kontea.

Ali, koja pojačanja želi Italijan? Lista je sastavljena pre njegovog dolaska na njoj je Seri iz Nice, kao i Levandovski koji je ipak preskup, Bajern traži 120 miliona evra.

Sari bi hteo Iguiana jasno, bludni sin je ostao u dobrim odnosima sa bivšim trenerom, Čelsi nudi Moratu Juventusu u zamenu, ali teško će Italijani na to pristati.

U ovom trenutku, oko 60 miliona evra bi bilo verovatno dovoljno da Argentinac ode u London, ali Alegri ga neće pustiti dok ne nađe pravu zamenu, to Morata nije, prema njegovom mišljenju.

Uz to, Sari bi još jednog fudbalera Juventusa, i taj posao bi sigurno mogao da bude završen, ikona "Bjankonera" nema mesta u ekipi i oberučke bi prihvatio ponudu.

Sari bi iz bivšeg kluba doveo Kulibalija što je nemoguća misija, ali bi Napoli bio nemoćan ako Čelsi plati 50 miliona za Albanca Hisaja, desnog beka Vezuvijana,

No, sve je sada u domenu spekulacija osim onoga što smo saznali noćas, Italijan je dogovorio ugovor na dve godine, sastanak njegovih advokata i Marine Granovskaje je trajao sedam časova, a na kraju je postignut sporazum.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.