Sari zadovoljan nakon prve pobede protiv Gvardiole, šta je za Španca realnost?

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari zadovoljan nakon prve pobede protiv Gvardiole, šta je za Španca realnost?

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je da je njegova ekipa zaslužila večerašnju pobedu protiv Mančester sitija u Premijer ligi.

"Zadovoljan sam pobedom, pošto nije lako pobediti Mančester siti ili Pepa Gvardiolu. Zadovoljan sam mentalitetom ekipe u današnjoj utakmici. Teško nam je da pronadjemo motivaciju, ali kada smo motivisani, onda smo veoma jak tim. Danas smo bili odlučni i igrali smo uz pravi nivo agresivnosti", rekao je Sari, preneli su britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji.

Čelsi je na "Stamford Bridžu" pobedio Mančester siti sa 2:0 i naneo mu prvi poraz u sezoni.

"Moji igrači moraju ovako da nastave. Dobro smo počeli drugo poluvreme i na kraju smo zaslužili pobedu", rekao je Sari, koji je prekinuo niz od tri poraza protiv Gvardiole i zabeležio prvu pobedu protiv tog španskog trenera.

Siti je pretrpeo prvi poraz u Premijer ligi još od prošle sezone, kada je u aprilu izgubio od Mančester junajteda sa 2:3.

"Čelsi je dobar tim sastavljen od dobrih igrača, ali u prvom poluvremenu bilo je neverovatno, bili smo izuzetni. Sveukupno, bili smo fantastični, nemam zbog čega da žalim. Pokazali smo da želimo da pobedimo, stvarali smo šanse. Oni su imali jednu u 44 minuta i primili smo gol, to se ponekad dešava", rekao je Gvardiola.

On je dodao da je kvalitetnim ekipama dovoljna i polušansa za gol.

"Kada si bolji, onda stvaraš šanse, a oni ne mogu da igraju kako žele. Oni su navikli da imaju posed lopte 75 odsto, a to nisu mogli. Ali, na ovakvom nivou i u Ligi šampiona kvalitet protivniku omogućava da iz polušanse postigne gol. To je realnost", rekao je Gvardiola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.