Sari već prelomio, Juve otpisao ovu šestoricu, ne treba im ni titula!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 10:16

Sari već prelomio, Juve otpisao ovu šestoricu, ne treba im ni titula!

Nastavak sezone je za sedam dana protiv Milana, već se zna ko će na kraju napustiti klub. Anjeli ponovio stavove od pre par meseci...

Juventus se priprema za nastavak sezone, prvi test je revanš polufinala kupa protiv Milan, imaju 1:1 iz prve utakmice u Milanu, neće biti publike na "Alijancu", ali svejedno favoriti su za prolaz.

Sari uigrava tim i već na osnovu toga se nazire na koga naredne sezone neće računati. Prema izveštajima koji su stigli iz Torina, Bentankur >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već u prednosti u odnosu na Pjanića, biće starter, što je samo još jedan dokaz da će na kraju sezone Bosanac napustiti klub. Barselona je njegova želja, videćemo da li će klubovi uspeti da se dogovore.

Federiko Bernadeski takođe odlazi, 40 miliona evra koliko je plaćeno za njega, Juve želi da vrati, bilo da ga proda, bilo da ga upotrebi kao čip u nekoj transfer operaciji, recimo za Zaniola iz Rome ili eventualno Milika iz Napolija, mada bi italijanskog reprezentativca želeli i neki klubovi PL.

Treći je Rugani, koji se nadao šansi kod Sarija pod kojim je stasavao u Empoliju, ali konkurencija je prejaka, on je tek peti štoper u rotaciji, a sa pozajmice se vraća talentovani Romero, koji će takođe teško dobiti šansu, Rugani ima ponudu Rome, zainteresovana je i Fiorentina, ako Pezelja ili Bleki Milenković odu i on je već svestan da je krajnje vreme da napusti Torino jer stagnira već par godina.

Adrijen Rabio je takođe na izlaznim vratima, nuđen je kao deo transfera za Pogbu, ali njegova majka Veronika već pregovara sa Evertonom i Arsenalom, Juve ga je doveo bez obeštećenja, traže 30 miliona evra, nije se snašao, iako se od njega mnogo očekivalo. I sam želi da ode, pa će sigurno Italijani napuniti kasu.

Matija De Šiljo je na meti PSŽ, Danilo i Kuadrado imaju prednost desno, nekadašnji fudbaler Milana može da igra sa obe strane terena, ali ako Juventus dovede Emersona Palmijerija iz Čelsija, imaće "podebljane" bokove na obe strane, pa je jasno da De Šiljo koji je mnogo bolji na svojoj nego protivničkoj polovini prekobrojan.

I na kraju Gonzalo Iguain, male su šanse da odradi ugovor do kraja, Juve cilja Milika, sada se "Pipita" povredio, pa Sari uigrava ekipu sa Dibalom kao "lažnom devetkom", Ronaldom i Daglasom Koštom po bokovima.

Juve je inače saopštio da u slučaju da se pandemija obnovi, prvenstvo prekine nikakvi algoritmi ne dolaze u obzir i da im ne treba titula, što je samo potvrda stava još pre nego što je odlučeno da se prvenstvo nastavi.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.