Sari progovorio o Pjaniću, da li je ovo znak da je (bio) nezadovoljan?

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 00:08

Sari progovorio o Pjaniću, da li je ovo znak da je (bio) nezadovoljan?

Trener Juventusa govorio je o Miralemu Pjaniću.

Već nedeljama unazad svedočimo pravoj sapunici na relaciji Barselona - Torino, a Miralem Pjanić je centralna tema.

Pjanić želi samo u Barsu, Katalonci žele reprezentativca BiH, ali je Mauricio Sari zacrtao da zauzvrat dobije Artura Mela, koji uporno odbija da ode u Torino.

Sari je danas govorio za Skaj sport, a njegove reči potvrđuju da je bio nezadovoljan Pjanićevim partijama, tačnije da veruje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je mogao mnogo bolje da igra.

"Pjanić je fantastičan igrač i baš zato ne može da dopusti 4-5 utakmica da bude ispod svog nivoa, kao što mu se dogodilo. Pričao sam sa njim, nije mogao da se oporavi posle nekoliko slabijih mečeva. On mora da shvati i da uvek zna da je odličan igrač i da su greške sastavni deo. Sada je potrebno da reaguje na pravi način i vrati se u svoje najbolje izdanje", rekao je Sari.

Ostaje da vidimo kako će Pjanić reagovati tri meseca kasnije, Juventus za početak u petak od 21.00 dočekuje Milan u revanšu polufinala Kupa Italije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.