Sari precrtao Mozesa i Drinkvotera

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari precrtao Mozesa i Drinkvotera

Menadžer Čelsija Mauricio Sari najavio je da će dvojica igrača najverovatnije već na zimu napustiti redove kluba sa "Stamford bridža".

U pitanju su Viktor Mozes i Dani Drinkvoter, igrači koji imaju veoma malu minutažu i koji se ne uklapaju u viziju igre italijanskog stručnjaka.

Drinkvoter je igrao samo jednom ove sezone i to u Liga kupu u avgustu, dok je Mozes odigrao ukupno 176 minuta u svim takmičenjima od avgusta do starta novembra.

"Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da situacija sa Drinkvoterom nije dobra, jer na njegovoj poziciji imam dvojicu drugačijih igrača. Rekao sam mu još pre dva meseca šta mislim o svemu. Što se tiče Mozesa, on ima više opcija po boku. Ne znam ima li budućnosti ovde za njih. Moraju da napreduju, ali u svakom pogledu se razlikuju kao igrači", rekao je Sari.

On je takođe dodao da bi za Rubena Loftusa Čika bilo bolje da ode negde na pozajmicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.