Sari poludeo za reprezentativcem Italije, novog Pirla žele svi na Apeninima!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari "poludeo" za reprezentativcem Italije, novog Pirla žele svi na Apeninima!

Hoće li putem Marka Veratija?

Italijani imaju novu senzaciju i zove se Andrea Tonali.

Fudbaler Breše ima tek 18 godina, a već je dobio poziv u seniorsku reprezentaciju Italije pod vođstvom Roberta Manćinija. Do njega je došao igrajući u Seriji B...

U dosadašnjem toku sezone, talentovani vezista je odigrao svih deset utakmica za svoj tim i zabeležio tri asistencije što nije moglo da promakne najvećim italijanskim klubovima poput Juventusa, Napolija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Intera, Milana...

U pol-poziciji je navodno Juve koji bi ga otkupio za procenjenju vrednost od 20 miliona evra i prosledio ga na pozajmicu u nekom od prvoligaša.

Međutim, dobar glas se čuo i do Ostrva odakle Mauricio Sari pažljivo motri na Tonalija i spreman je da ga "otme" u sličnom scenariju kada je Marko Verati preskočio najveće klubove na Apeninima da bi direktno iz Serije B stigao u Pariz.

Tonalija upoređuju sa Andreom Pirlom ne samo zbog slične frizure, već i zbog stila igre, u pitanju je pouzdani vezista sa sjajnim osećajem za pravovremeno dodavanje kojim često "seče" protivničke odbrane.

Januar se bliži...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.