Sari odbio da se rukuje sa Gvardiolom, Zola pokušao da ga opravda

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari odbio da se rukuje sa Gvardiolom, Zola pokušao da ga opravda

Menadžer Čelsija Mauricio Sari nije se rukovao sa kolegom sa klupe Sitija, Pepom Gvardiolom posle derbi meča u kojem je prvak Engleske pobedio sa 6:0.

Sari je samo prošao pored Gvardiole, uputio se ka svlačionici, dok je zbunjeni menadžer "građana" gledao za njim ispružene ruke, spreman da se rukuje.

Ipak, Gvardiola se na kraju rukovao sa Sarijevim pomoćnikom Đanfrankom Zolom, koji je izgleda i sam bio iznenađen postupkom svog šefa.

Menadžer Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sitija je posle meča ukratko objasnio situaciju.

"Pričao sam sa Zolom, kaže da me Sari nije video. Mi smo u dobrim odnosima, nema nikakvih problema".

Da li je to u pitanju ili je Sariju prosto pao "mrak na oči" posle najgoreg meča Čelsija od kako je on trener, tek će se videti.

Nešto kasnije, Sari je i sam pojasnio šta se dogodilo.

"Jednostavno, nisam ga video, želeo sam samo da odem u svlačionicu. Posle sam, kako to uvek radim, otišao da mu čestitam dok su još bili u svlačionici", rekao je Sari.

U svakom slučaju, Čelsi je u padu, do samo pre par nedelja bio je četvrti, a sada je na šestom mestu pošto su ga preskočili i Mančester junajted i Arsenal.

Ipak, razlike gotovo da i nema, Junajted ima bod više, dok Čelsi ima 50 bodova, koliko i Arsenal, tako da će bitka za četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona biti neizvesna do samog kraja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.