Sari na izlaznim vratima, da li je ovo njegova zamena?

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari na izlaznim vratima, da li je ovo njegova zamena?

Čelsi bi njegovim angažovanjem rešio još jedan veliki problem.

Trener Čelsija Mauricio Sari je pod sve većim pritiskom.

Sve je kulminiralo nakon blamaže na Etihadu gde ih je Siti dobio sa 6:0, pa su engleski mediji požurili da ga već proglase bivšim.

San tvrdi da je najveći kandidat za mesto na klupi "Plavaca" proslavljeni fudbaler i trener Zinedin Zidana.

Isti izvor navodi da je Francuz i više nego zainteresovan da preuzme neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim u Premijer ligi, a brojne kladionice na Ostrvu su smanjile kvotu na Zidana kao sledećeg trenera Čelsija.

Takođe, Eden Azar je u nekoliko navrata napomenuo da mu je Zizu idol, pa se u klubu nadaju da bi tako mogli da reše još jedan veliki problem.

Zidan se proslavio na klupi Reala gde je, između ostalog, osvojio tri titule prvaka Evrope, te nema sumnje oko toga šta je ambicija Romana Abramoviča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidan kandidat da zameni Sarija na klupi Čelsija

Izvor: B92, 14.Feb.2019, 09:42

Bivši trener Reala Zinedin Zidan mogao bi da nastavi karijeru u Premijer ligi...Ostrvski mediji prenose da je Francuz jedan od kandidata da na klupi Čelsija zameni Italijana Mauricija Sarija koji je proteklog vikenda doživeo najteži poraz otkako je letos stigao u London..."Plavci" su izgubili od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.