Sari je bio u pravu, pritisak kao Vezuv, može li Zvezda da iskoristi strah?!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari je bio u pravu, pritisak kao Vezuv, može li Zvezda da iskoristi strah?!

Jasno je da su veliki favoriti, ali posle remija protiv Kjeva, sve je jasno, ovaj Napoli nema nikakvu šansu u šampionatu...Zbog toga sada igraju na samo jednu kartu!

Napolitanci su besni, bod sa "San Paola" je odneo Kjevo, poslednji tim na tabeli.

Čuju se silne kritike na račun Anćelotija koji je miksovao tim, ponovo se pokazalo, iako je on drugačije tvrdio da zamene nisu dovoljno dobre. Kada je Sari to pričao prošle sezone, dobijao je uvrede od predsednika, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i nerealnih navijača, sada je stvarnost pogodila Napoli.

Oni kasne za Juventusom osam bodova, nadali su se da će zbog težeg rasporeda šampiona do nove godine smanjiti prednost i vratiti se u trku za titulu, ali iskreno, to izgleda kao nemoguća misija.

Sada Anćeloti sve baca na katru Evrope, gde mu je uvek bolje išlo nego u šampionatima, Karleto će vratiti sve startere protiv Zvezde, a meč je već proglašen za ključni ove jeseni.

Jer, do titule je nemoguće doći, ali osmina finala Lige šampiona već nudi evropsko proleće, inspiraciju i raspaljuje snove Napolitanaca, pogotovo ako izađu uiz grupe u kojoj su i PSŽ i Liverpul.

U tim se vraćaju Alan, Hisaj i jop par igrača, Ounas i Dijavara su potpuno podbacili.

Ostalo je još karata za utakmicu protiv Zvezde, onih na krajevima tribina i na "Posilipo" tribini koja se bukvalno raspada. Ali, procenjuje se da će više od 50 000 ljudi sigurno biti na stadionu.

"Gazeta delo Sport" tvrdi da se Anćeloti plaši nepredvidljivog srpskog šampiona, da je zato odmarao ključne igrače jer jednostavno vidi veliku šansu da se u sredu uveče domogne top 16 faze.

Zvezdu čeka pakao, ali veliki je pritisak na Napoliju, u medijima se zaključuje da će to biti veliki ispit, da će Zvezda igrati kao Kjevo, a da Anćelotijev tim deluje sporo i umorno...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.