Sari dobio veliko pojačanje pred nastavak sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari dobio veliko pojačanje pred nastavak sezone! (video)

Čelsi ubedljiv u Ligi Evrope, ali navijače posebno raduje nastup jednog fudbalera.

"Plavci" nakon tri kola u LE imaju maksimalan učinak, večeras su slavili protiv BATE-a sa 3:1 na "Stamford Bridžu".

I ništa tu ne bi bilo čudno i specifično, da sva tri gola za Čelsi nije postigao talentovani vezista Ruben Loftus-Čik.

Mladi engleski reprezentativac ne dobija puno šansi kod Mauricija Sarija ove sezone, ali nema sumnje da će se to nakon večerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susreta promeniti.

Dao mu je šansu u startnih 11, a nakon manje od dva minuta mu je ovaj uzvratio svojim prvim golom.

Zapakosta je ubacio prizemnu loptu sa desne strane, Loftus-Čik šutira iz prve i efektno trese mrežu gostiju iz Belorusije za 1:0.

Samo šest minuta kasnije, vezista Čelsija pokazuje još jedan svoj kvalitet, snalaženje u kaznenom prostoru nakon prekida. Odlično se ušunjao pred gol gostiju i postigao svoj drugi gol na meču nakon centaršuta Vilijana.

Najlepše je sačuvao za kraj, tačnije za 53. minut utakmice. Pedro je krenuo u prodor, izgubio je loptu, ona se odbila do Loftus-Čika, koji je bio na ivici kaznenog prostora, koji je fantastično zahvatio i poslao u dalji ugao gola gostiju za 3:0.

Sjajna partija talentovanog Engleza, kojeg Geret Sautgejt nije bez razloga vodio sa sobom na Mundijal.

Nema sumnje da će Sari nakon večerašnjeg susreta imati daleko veće poverenje u Loftus-Čika, kojeg bi uskoro mogli da očekujemo i u Premijer ligi, a sasvim sigurno ćemo ga gledati u nastavku takmičenja u Ligi Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Totenhem završava veliki posao!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2018, 19:34

Sjajne vesti za klub iz Severnog Londona...Kako prenosi "Skaj Sports", Dele Ali se nalazi nadomak potpisivanja nove dugoročne saradnje sa Totenhem Sparsima...Ovaj 22-godišnji vezista je kupljen od strane Sparsa u februaru 2015. godine, ali je odmah vraćen u  MK Dons na pozajmicu do kraja sezone...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.