Sari: Titulu smo izgubili u hotelu, a ne na terenu! Progovorio i o ostanku u Napoliju

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari: ''Titulu smo izgubili u hotelu, a ne na terenu!'' Progovorio i o ostanku u Napoliju

Zanimljiva izjava trenera vicešampiona Italije posle pobede nad Sampdorijom.

Ekipa Napolija u nedelju je izgubila i poslednje teoretske šanse za osvajanje titule. Juventus je sada na nedostižnih ''plus 4'', kolo pre kraja, pa pobeda Napolitanaca nad Sampdorijom od 2:0 nije imala nikakav značaj.

Posle utakmice, trener Napolija Mauricio Sari bio je u centru pažnje. On je na interesantan način prokomentarisao neuspeh u šampionskoj trci sa Juventusom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naime, on je kao ključni detalj istakao to što njegov tim veče pre poraza od Fiorentine (3:0) nije na vreme otišao na spavanje, već je u hotelu gledao Juventusovu pobedu u dramatičnoj utakmici sa Interom (3:2), što je psihološki uticalo na njegove igrače.



''Jasno je da je Juve moćniji u svakom pogledu. Ipak, nisam ih dovoljno gledao da bih mogao da kažem da li su i bili najbolji.

Trebalo je da ranije odemo u krevet te subote uveče u Firenci. Tim je pretrpeo psihološki udar zbog načina na koji je došlo do tog preokreta i njegovog tajminga. Zato jedino žalim što smo ovu sezonu izgubili u hotelu, a ne na terenu. Izgubili smo tri utakmice i posle svake od njih potom remizirali u sledećim mečevima. Ekipa je na neki način i osetljiva i ranjiva. Moraćemo još više da radimo...'',
objašnjava Sari.

On je odbio da odgovori da li će ostati na klupi Napolija i sledeće sezone. Potvrdio je da sledi razgovor sa predsednikom Aurelijom de Laurentisom.

''Ono što mogu da kažem je to da mnogo volim i ovaj grad i navijače i to se nikad neće promeniti, bez obzira kako se ova priča završi.

U četvrtak je klupska večera, tako da ćemo se tamo sresti, osim ako se jedan od nas dvojice ne pojavi'',
poručio je Sari.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neponovljivi Sari: Izgubili smo titulu u hotelu, a ne na terenu!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2018

Kada sa strane iz ugla gledaoca posmatrate Mauricija Sarija vidite povučenog čoveka, često zarobljenog u svom nekom fudbalskom svetu. Strateg Napolija i jeste takav, razmišlja samo o fudbalu, dok ga ostale stvari previše i ne zanimaju. Druge vanfudbalske stvari uglavnom nisu tema njegovih razgovora,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.