Bez zadržavanja na rampama auto-puteva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021, 08:41

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, kao ni na graničnim prelazima za putnička vozila, saopštilo je Javno preduzeće ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnim prelazima Kelebija, Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj slabog intenziteta, očekuje se veći broj vozila na putevima u večernjim satima

Izvor: Danas, 11.Apr.2021

Saobraćaj u Srbiji jutros je slabijeg intenziteta, a veći broj vozila se očekuje u večernjim satima, najviše na prilazima većim gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.