Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 05:10

Sao Paulo overio mesto u četvrtfinalu, igrači Vaska "batinama" iskalili bes

Gosti pobedom (2:1) potvrdili mesto među osam u Kupu Brazila

Bobedu (2:0) sa domaćeg terena Sao Paulo je overio drugim trijumfom protiv Vaska (2:1) i tako se plasirao u četvrtfinale Kupa Brazila.

Gosti su domninantnu igru uspeli da materijalizuju i na vreme otklone sve dileme po pitanju pobednika, dok im je posao znatno olakšala gruba igra rivala oslikana u dva opravdano dosuđena crvena kartona.

Niz uzbuđenja u Rio de Žaneiru počeo je u 4. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Reinaldo oprobao udarac sa više od 30 metara, srtavio na ozbiljne muke golmana Vaska, ali je mreža ostala mirna. Novi pokušaj gostiju viđen je u 20. minutu, Leo Pele je probao glavom posle kornera, međutim Vanderlej je ponovo bio na visini zadatka. Minut kasnije domaćin je odgovorio preko Kanoa, a serija uzbuđenja nastavljena je u 26. minutu na drugoj strani kada je Vanderlej zaustavio i šut Luana.

Borba puna naboja kulminirala je u 33. minutu kada je Žaba veoma grubo startovao na Reinalda i potpuno opravdano dobio direktan crveni karton čime je dodatno otežao posao domaćinu.

Brojčanu prednost gosti su materijalizovali u 42. minutu kada je Rigoni glavom prosledio u mrežu centaršut Orehuele sa desnog boka.

Minimalno vođstvo Sao Pula bilo je na snazi do 50. minuta,a sve dieleme po pitanju putnika u narednu fazu, ukoliko ih je i bilo, otklonio je Benitez sjajnim udarcem sa oko 20 metara. novi pogodak posle akcije po desnom boku utcao je da gosti rasterećeno uđu u završnicu, međutim ni autogol Liziera kojim je Vasko smanjio zaostatak nije uticao na agresivan pristup domaćina, te je tačku na susret u 79. minutu stavio Kastan prekršajem nad Vitorom za crveni karton. Štoper Vaska oborio je rezervistu gostiju kao poslednji igrač odbrane i zaustavio akcijku koja je nagoveštavala novi pogodak Sao Paula, te je domaćin utakmicu završio sa defet fudbalera

KUP BRAZILA, OSMINA FINALA (REVANŠI)

Utorak

Gremio - Vitoriija 1:0 (1:0) /prvi meč: 3:0/

/Žean 45+2/

Sreda

CRB - Fortaleza u toku /prvi meč: 1:2/

Četvrtak

Atletiko GO - Atletiko PR 2:2 (0:1) /prvi meč: 1:2/

Baija - Atletiko Mineiro 2:1 (2:0) /prvi meč: 0:2/

Vasko - Sao Paulo 1:2 (0:1) /prvi meč: 0:2/

Petak

00.15: (5,80) Žuazeirsense (3,80) Santos (1,55) /prvi meč: 0:4/

02.30: (9,00) ABC (5,30) Flamengo (1,28) /prvi meč: 0:6/

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.