Sančez ni na klupi, gotovo je, stigla zamena! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančez ni na klupi, gotovo je, stigla zamena! (video)

Čileanac na izlaznim vratima, Venger mu već pronašao zamenu.

Aleksis Sančez je na izlaznim vratima "Emiretjsa", pitanje je samo gde će nastaviti svoju karijeru.

Njegova želja je Mančester Siti, ali "Građani" nisu spremni da ispune uslove koje je postavio Arsenal, pa trenutno u trci za njegovim potpisom vodi gradski rival Sitija, Junajted.

"Crveni Đavoli" su navodno spremni da plate svotu koju Arsenal zahteva za Čileanca, oko 40 miliona evra, a uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba sa "Teatra snova" planira da Aleksisu ponudi i veći ugovor od "Građana", više o tome u nastavku.

"Tobdžije" od 14 sati i 30 minuta gostuju na "Vitaliti" stadionu ekipi Bornmuta, a u protokolu ekipe iz severnog Londona nema Aleksisa Sančeza, koji navodno završava transfer u redove Mančester Junajteda, kao što smo i napisali.

Čileanac je juče odradio trening, što govori da je fizički potpuno spreman da nastupi protiv "Trešnjica", te je sasvim jasno da je završio sa Arsenalom i da ga u timu nema kako bi dogovorio sve oko prelaska na "Teatar snova".

Prema pisanjima iz Francuske, Arsenal je već spremio i zamenu za Čileanca, u pitanju je talentovani fudbaler Bordoa Malkom.

Brazilac je sjajnim partijama ove sezone skrenuo pažnju velikog broja klubova, ali je Venger izgleda rešio da nadjača konkurenciju za njegov potpis i preseli ga na sever engleske prestonice.

Pominjalo se prethodnih dana da su predstavnici Arsenala putovali u Bordo, kako bi sa fudbalerom i njegovim agentom pregovarali oko potencijalnog transfera, a prema poslednjim informacijama, realizacija je sve bliža.

Malkom je navodno uslikan sa svojim agentom Konarćinijem, a francuski novinar Roman Kole-Godan prenosi da se fudbaler sa agentom našao kako bi završio transfer u redove Arsenala.

⚠️ #Malcom (#Bordeaux) est avec son agent #Conarcini pour finaliser son transfert à #Arsenal ! pic.twitter.com/5vCV3cJgMk

— Romain Collet-Gaudin (@RomainCG75) 14. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sada i zvanično, Arsenal bez ključnog tandema napada "Trešnjice"! (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Arsen Venger je imao velikih problema, sa ovih 11 će napasti Bornmut...Od 14 i 30 na programu je duel Arsenala i Bornmuta na stadionu "Emirejts" u Londonu...Preneli smo ranije da se u protokolu za ovaj susret ne nalazi Aleksis Sančez, koji prema poslednjim informacijama dogovara transfer u redove Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Kraj drame u utorak, a evo šta je Pep smislio!

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2018, 10:19

Više nema dileme, čeka se samo potvrda, na kraju je teško reći da je menadžer Sitija bio u pravu. Ovo je njegov naredni potez...Sada je već sve poznato, u narednih 48 časova Aleksis Sančez će postati igrač Junajteda...Murinjo će platiti više od 40 miliona evra za igrača kome ističe ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.