Sančez je stvarno kamen oko vrata, zbog čega bi transfer u Italiju mogao da propadne?

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančez je stvarno kamen oko vrata, zbog čega bi transfer u Italiju mogao da propadne?

Jasno je da on na ovo neće pristati, Junajted nema puno rešenja, a Interu ne pada na pamet da mu ponudi više...

U Interu i dalje čekaju Aleksisa Sančeza, ali je zapelo, naravno oko novca.

Sa platom koju ima teško je naći modus, on prima blizu 25 miliona evra godišnje, što je kamen oko vrata Junajteda.

Problem sa besplatnom pozajmicom je oko toga po koliko će klubovi plaćati Čileanca.

Naime, Junajted ne želi 50-50%, što je sada dovelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pitanje ceo posao.

Plus, otkup je na 15 miliona, ali ako reši da otkupi Čileanca, Inter je spreman da mu ponudi tek oko sedam miliona godišnje, na to nema šanse da pristane.

To bi značilo da se praktično odrekne blizu 40 miliona za naredne dve godine u Junajtedu. I to sve dovodi u pitanje, niti Junajted ima nameru da mu isplati ostatak, ako pristane da potpiše za Inter, niti on želi da izgubi cent od onoga što mu pripada.

Jer, podsetimo, ima ugovor na još tri sezone, dakle ako odbije sve ponude, Junajted će morati da mu isplati do kraja ugovora oko 75 miliona evra.

Dakle, njima pozajmica ne bi spasila mnogo novca, pogotovo što Sančez sigurno ne bi prihvatio da prima tri puta manju platu u Interu.

Rasplet nije na vidiku, i dalje se pregovara, iako su verovali u Inter neće uspeti da dovedu Sančeza za prvo kolo, pa će protiv Lećea na premijeri napad predvoditi Lukaku i Lautaro Martinez.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.