Sale Đorđević dobio pojačanje, u Bolonju stigao reprezentativac

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2020, 10:26

Sale Đorđević dobio pojačanje, u Bolonju stigao reprezentativac

Virtus pravi tim za narednu sezonu.

Virtus iz Bolonje dobio je novo pojačanje za narednu sezonu.

U tim koji vodi Aleksandar Đorđević stigao je reprezentativac Italije Avudu Abas koji je potpisao trogodišnji ugovor sa Virtusom.

Košarkaš koji ima 27 godina stigao je iz Breše gde je proveo prethodne dve godine, a posebno dobar bio je u nedavno završenoj pošto je u italijanskoj Seriji A prosečno beležio 14 poena po meču.

Abas koji je poreklom iz Nigerije profesionalnu karijeru počeo je u Kantuu 2010. godine, dok je član Armanija bio od 2016. do 2018. godine.

Sa timom iz Milana osvojio je Seriju A i nacionalni kup.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đibril Sise kao Rože Mila, ne odustaje, našao novi klub?

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 09:57

Slavni napadač i dalje nije završio fudbalsku karijeru....Francuski napadač već dve godine nije igrao utakmice, posle Bastije, nastupao je za Iverdon, postizao gotovo gol po meču....Onda je potpisao za Vićencu, ali ta priča nikada nije konkretizovana, tim igra u amaterima, dok se nova ekipa koja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.