Salah: Ne nude mi još novi ugovor

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 09:29

Salah: Ne nude mi još novi ugovor

Napadač Liverpula Mohamed Salah kaže da još ne zna šta će biti sa njegovim novim ugovorom.

Egipćanin je ugovorom vezan za klub sa "Enfilda" do leta 2023. godine i ističe da ne zna šta nosi sutrašnji dan.

Ove sezone se dosta pričalo o njegovom odlasku iz redova prvaka Engleske, a i sam je više puta izjavljivao da ne bi mogao da odbije Real ili Barselonu.

"Niko iz kluba trenutno ne priča sa mnom o novom ugovoru, tako da ne mogu da kažem mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome", kaže Salah sa "Skaj Sports".

Doduše, rekao je da i dalje želi da doprinosi uspesima Liverpula.

"Rekao sam i ranije kako želim da osvojim Premijer ligu ponovo, takođe i Ligu šampiona. Velika je stvar kada osvojite trofej, ali želim i pokušavam to iznova. Deo našeg posla je da osvajamo pehare", dodao je sjajni napadač.

Salah je više puta ponavljao kako je "sto odsto uz Liverpul".

"Ako me pitate, želim da ostanem ovde što duže, ali sve je u rukama kluba. Ja ću davati sto odsto od sebe da osvojimo što više trofeja. Uvek ću davati sve za ljude koji mo pokazuju toliko ljubavi", zaključio je egipatski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.