Sajam sporta Put uspeha od 23. do 25. novembra

Izvor: B92, 01.Nov.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam sporta "Put uspeha" od 23. do 25. novembra

Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije organizuju Sajam sporta, koji će se održati pod sloganom "Put uspeha" od 23. do 25. novembra.

"Ova godina donosi rekordan broj osvojenih medalja u olimpijskim i paraolompijskim disciplinama, pa tako i naša manifestacija ide putem uspeha, rekorda i podizanja standarda iz godine u godinu", izjavio je Nemanja Svjetličić ispred Sajma sporta.

Pored organizatora publici će se predstaviti i Ministarstvo odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Republike Srbije, Pokrajnski sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, visoko školske institucije, kao i preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, sedam udruženja iz oblasti sporta i mnogi izlagači sportske opreme, rekvizita, suplemenata, pehara i medalja...

Sajam će se održati u Hali 1 Beogradskog sajma, dok je hala 1a rezervisana za 13. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, ali i mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice Antidoping agencije Republike Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

Ulaz na Sajam biće besplatan.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sajam sporta 2018 na Beogradskom sajmu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 02.Nov.2018, 10:57

Od 23. do 25. novembra u halama 1 i 1A Beogradskog sajma biće organizovan Sajam sporta 2018 uz, po tradiciji, besplatan ulaz. „Put uspeha“ – slogan je ovogodišnje manifestacije koju organizuju Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije. – Ova 2018. godina donela je Srbiji rekordan...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.