Saida ispisuje istoriju novopazarskog boksa: Ceo grad me podržava VIDEO

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 11:16

Saida ispisuje istoriju novopazarskog boksa: "Ceo grad me podržava" VIDEO

Saida Bukvić ispisuje istoriju novopazarskog boksa. Nakon sedam pobeda u isto toliko mečeva i plasmana među deset najboljih na listi WBA federacije, njena pozicija izazivača za najveća svetska nadmetanja je znatno drugačija.

Saida je bila pet puta prvakinja sveta, nekoliko puta i prvakinja Evrope, kao i prvakinja Balkana.

"To je jedna od četiri najveće svetske federacije u boksu. To znači da ću se boriti za neku od četiri svetske titule i jako sam srećna zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga", kaže Saida.

Kaže da od svih ljudi iz Novog Pazara ima veliku podršku.

"Naporan rad se uvek isplati, 10-11 treninga nedeljno. Poslednjom pobedom protiv takmičarke iz bugarske ušli smo u top 10 WBA svetske rang liste", objašnjava Sedat Bukvić, Saidin brat, koji je ujedno i njen trener.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.