Šahtjor i Sevilja u polufinalu Lige Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020, 23:28

Šahtjor i Sevilja u polufinalu Lige Evrope

Fudbaleri Šahtjora i Sevilje plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su sinoć u četvrtfinalnim utakmicama pobedili Bazel sa 4:1 (2:0), odnosno Vulverhempton sa 1:0 (0:0).

Golove za ukrajinski klub na stadionu u Gelzenkirhenu, dali su Žunior Moraeš u 2, Tajson u 22, Alan Patrik u 75. iz jedanaesterca i Dodo u 88. minutu, a strelac jedinog pogotka za Bazel bio je Riki van Volfsvinkel u 90. minutu.

Šahtjor će u polufinalu igrati protiv Intera iz Milana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

I fudbaleri Sevilje plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su večeras u Duizburgu u četvrtfinalu savladali Vulverhempton sa 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Lukas Okampos u 88. minutu, a engleski premijerligaš je u prvom poluvremenu propustio da realizuje jedanaesterac.

Sevilja će u polufinalu igrati protiv Mančester junajteda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Šahtjora plasirali su se u polufinale Lige Evrope

Izvor: Danas, 11.Avg.2020

Fudbaleri Šahtjora plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su večeras u Gelzenkirhenu u četvrfinalu pobedili Bazel sa 4:1 (2:0).

Nastavak na Danas...

Šahtjor i Sevilja u polufinalu Lige Evrope

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020

Fudbaleri Sevilje i Šahtjora plasirali su se u polufinale Lige Evrope.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.