Sada je celo ostrvo videlo, Jokan, Mitar i Fulam zaslužuju Premijer ligu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je celo ostrvo videlo, Jokan, Mitar i Fulam zaslužuju Premijer ligu! (video)

Fudbaleri Fulama slavili su na svom stadionu u derbiju 34. kola engleskog Čempionšipa.

Ekipa Slaviše Jokanovića osvojila je tri boda na "Krejven Kotidžu" u duelu sa aktuelnim liderom na tabeli, ekipom Vulverhemptona, slavili u sa 2:0 (1:0) na svom stadionu.

Najbolja odbrana lige poklekla je pred napadom Fulama prvi put u 38. minutu, Mitrović je uspeo da uputi dobar udarac iz kaznenog prostora rivala, Džon Radi je sačuvao mrežu odličnom paradom, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbitak pokupio sjajni Rajan Sesenjon, koji lako pogađa nebranjenu mrežu rivala za 1:0.

To je bio čak osmi gol 17-godišnjeg fudbalera Fulama ove kalendarske godine, u Engleskoj je od njega više golova postigao samo napadač Mančester Sitija Serhio Kun Aguero, koji je devet puta tresao mrežu rivala u 2018. godini. Taj pogodak pogledajte OVDE.

U nastavku su Vulvsi pokušavali da dođu do izjednačenja, ali je odbrana Fulama bila odlično postavljena, pa Betineli i nije imao previše posla.

A onda, 71. minut susreta i prava majstorija Aleksandra Mitrovića.

Uspeo je da sačuva loptu pored dvojice čuvara, namesti se na desnu nogu i sjajnim udarcem u bliži ugao savladao Džona Radija sa ivice kaznenog prostora za 2:0. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

71' MITROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pic.twitter.com/2O4FTYGECA

— Fulham Football Club (@FulhamFC) 24. фебруар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitar podavio Vukove i zapalio London! Miris Premijer lige na Krejven Kotidžu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2018

Miriše na Premijer ligu pored Temze, a navijači Fulama slave Aleksandra Mitrovića i Slavišu Jokanovića! Londonska ekipa na svom Krejven Kotidžu je nokautirala lidera Čempionšipa sa 2:0 u derbiju 34. kola. Srpski napadač postigao je drugi gol za crno-bele, a učestvovao je i u akciji koja je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.