Sad je i zvanično, odbio da vara sa klubom, Kante je najomiljeniji i najpošteniji fudbaler na svetu!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je i zvanično, odbio da vara sa klubom, Kante je najomiljeniji i najpošteniji fudbaler na svetu!

O njemu niko nikada nije rekao ružnu reč, a jedan od razloga je i ovo što je otkriveno...

Svi znaju kakav je N'Golo Kante, lik za primer, omiljen u svlačionici, među navijačima. čovek koji je došao niotkuda, osvojio titule sa Lesterom i Čelsijem. Podsetimo, kada je svojevremeno nuđen Realu, u Madridu su procenili da nije atraktivan, pa mnogi kažu da je Perez samo ponovio istu onu grešku kada je prodao Makalelea.

Znate verovatno i za situaciju u kojoj su Kantea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijači koji su ga sreli pozvali na večeru i druženje, on se pojavio i proveo lepo veče, niko nije mogao da veruje da će slavni fudbaler doći, ali on je zaista jednostavan i nikada ne glumi zvezdu.

I sada, bomba.

Naime, procurele su mnoge informacije o Čelsiju, čak i da ih čeka zabrana koja bi žestoko pogodila klub, ali i da je Kante odbio da vara na zahtev klub.

"Fudbal Liks" je doneo informaciju da su "Plavci" želeli da prevare sistem, da mu deo plate uplate kroz poreske rajeve kao marketinška prava. Međutim, njegov odgovor je bio negativan. Želi normalnu platu, i manju ako je potrebno, ali neće nikakav rizik, niti prevaru, zna šta se dešavalo fudbalerima ranije, ne želi tu sramotu.

Jednostavno, čovek je neverovatan i kako kažu najbolji u svetu fudbala, ovo je još jedan dokaz.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.