Sa novim dresom stigla još jedna ВЕЛИКА promena! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa novim dresom stigla još jedna ВЕЛИКА promena! (foto)

Crno-beli u novu sezonu ulaze sa novim dresovima, ali tu je još jedna velika novina koja je na promociji mnogima promakla.

Vicešampion Srbije predstavio je večeras tri nove garniture dresova za predstojeću sezonu.

Navijači na različite načine komentarišu nove dresove, utisak je da je većina zadovoljna izborom.

Ono što je tokom večerašnje promocije mnogima promaklo, a predstavlja veliku promenu u odnosu na prethodne sezone, jeste pismo koje će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korišćeno za ispisivanje prezimena igrača.

Na poleđini dresova koji su večeras bili izloženi u pozorištu "Duško Radović" moglo se videti da je prezime kapitena Saše Ilića ispisano ćirilicom, a svima je dobro poznato da je u Partizanu u te svrhe prethodnih sezona korišćena latinica.

-

Ono što treba imati u vidu jeste da UEFA ne dozvoljava da u evropskim takmičenjima klubovi koriste ćirilično pismo za ispisivanje prezimena igrača što znači da u Nikšiću nećemo videti ovu novinu.

Ukoliko ne bude nekakvog preokreta, a nema razloga za tako nešto, fudbaleri Partizana prvi put će nositi nove dresove sa prezimenima ispisanim ćirilicom 21. jula u duelu sa Radnikom u Surdulici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.