Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2021, 00:07

Sa Idalga svi nose bodove, Pačuka bi da izbegne pola godine bez trijumfa kod kuće

Čivas ide na noge najgostoprimivljijem timu meksičkog fudbala

Zavesu na sedmo kolo meksičke Klausure spustiće fudbaleri Pačuke i Čivas Gvadalahare (04.00). Poslednjeplasirani tim lige čeka sastav koji je samo jednom osetio slast trijumfa ove sezone. Tuzosi su upisali dva remija i pretrpeli četiri poraza, pa se nadaju da će na Idalgo stadionu uspeti da prekinu crnu seriju bez pobeda.

Prosto je neverovatan podatak da fudbaleri Pačuke nisu u svom domu slavili još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od trećeg septembra prošle godine. Osam puta su od pobede nad Atletiko San Luisom pre više od pet meseci bili domaćini, gosti su u četiri navrata odneli ceo plen, bodovi su se u isto toliko navrata delili na ravne časti. Ukoliko ne savladaju narednog rivala, sastaviće preko pola godine bez trijumfa na svom stadionu. Košmarno su Tuzosi otvorili i tekuću sezonu, posle remija protiv Hureza i Leona vezali su četiri poraza. Od starta sezone postigli su samo dva pogotka.

Malo je nedostajalo da duel sa Čivasom dočekaju bez napadača Ismaela Sose. Argentinac je pre samo par dana uhvaćen na proslavi sa još desetoro ljudi. Ipak, klub je sproveo istragu i utvrdio da nisu kršeni medicinski protokoli u borbi protiv virusa korona, pa će Sosa biti na raspolaganju treneru Paulu Pezolanu.

Ne može ni Čivas da se pohvali dobrom formom. Rohiblankosi su od početka Klausure ostvarili samo jedan trijumf (3:1 protiv Leona u petom kolu). Pretrpeli su dva poraza i upisali tri remija, pa sede na razočaravajućem 14. mestu na tabeli. Trofejni stručnjak Viktor Manuel Vučetić na Idalgu neće moći da računa na kapitena Hesusa Molinu, koji nije trenirao sa ekipom zbog stomačnih problema. U postavi bi trebalo da ga zamene Serhio Flores ili Fernando Beltran.

Pačuka se uzda u seriju dobrih rezultata protiv sastava iz Gvadalahare, koji je poslednji put Tuzose savladao još 2017. godine. Prethodna dva duela ovih ekipa okončana su bez pobednika, ali i golova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

MEKSIKO, KLAUSURA - 7. KOLO

Petak

Atletiko San Luis - Santos Laguna 1:0 (1:0)

Subota

Nekaksa - Monterej 1:1 (0:1)

Huarez - Mazaltan 1:0 (0:0)

Nedelja

Kruz Azul - Toluka 3:2 (2:2)

Atlas - Klub Amerika 0:2 (0:1)

Pumas - Leon 0:1 (0:0)

Ponedeljak

Keretaro - Puebla 1:1 (0:0)

Tigres - Tihuana 3:2 (2:0)

Utorak

04.00: (2,20) Pačuka (3,10) Gvadalahara (3,30)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.