SVI SU SE PITALI GDE JE MESI? Leo se IZOLOVAO od sveta! Njegova ATRAKTIVNA žena ZAPALILA je egzotičnu destinaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU SE PITALI GDE JE MESI? Leo se IZOLOVAO od sveta! Njegova ATRAKTIVNA žena ZAPALILA je egzotičnu destinaciju

Izdominirala je.

Leo Mesi, napadač Barselone, uživa na odmoru sa svojom porodicom, suprugom Antonelom i decom. Onaleni napadač odmara nakon još jednog razočarenja na kontinentalnom šampionatu Južne Amerike, gde su Gaučosi eliminisani od domaćina i ljutog rivala - Brazila.

Barsin as je sa suprugom Antonelom i svoje troje dece ''zapucao'' na ostrvo Mejden koje se nalazi na Antigi i Barbudi.

🌊🌊🌊

Објава коју дели Antonela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) дана 16. Јул 2019. у 3:14 PDT

Iako je Mesi praktično krio gde je otišao na odmor, ''odao'' ga je Instagram gde se nalazi veliki broj fotografija sa Antonelom i decom. Naravno, u pitanju je ''raj na zemlji'' i vila u ''Jumby Bay Island Resort-u.''

Nije poznato koliko će Mesi biti na odmoru, a pojedini mediji u Španiji javljaju da će 4. avgusta predvoditi tim sa kapitenskom trakom u prijateljskom meču protiv Arsenala.

Pogledajte još slika Mesijeve supruge, Antonele Rokuzo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.