SVI SU OČEKIVALI OTKAZ: Posle pet uzastopnih poraza Notingem produžio ugovor sa menadžerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 15:47

SVI SU OČEKIVALI OTKAZ: Posle pet uzastopnih poraza Notingem produžio ugovor sa menadžerom

Skot Parker na klupi Šumara do juna 2025.

Menadžer Notingem Foresta Stiv Kuper produžio je ugovor sa klubom do juna 2025. godine, saopštio je danas engleski premijerligaš. Kuper (42) je preuzeo Notingem Forest u septembru prošle godine, a sa ovim uspeo je da izbori plasman u Premijer ligu posle 23 godine. On je ostvario 29 pobeda na 54 meča.

Pojedini britanski mediji su objavili prethodnih dana da će Kuper da dobije otkaz zbog loših rezultata na startu Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lige, pošto je Notingem Forest poslednji na tabeli sa samo četiri boda. Međutim, čelnici engleskog kluba su odlučili da sa Kuperom produže ugovor.

 - Sada je važno da se isključivo fokusiramo na fudbal. Učinićemo sve da pomognemo ekipi da popravi plasman na tabeli i da pokaže naše kvalitete, koji su nas uveli u Premijer ligu - navodi se u saopštenju Notingem Foresta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.