SVI SE OKREĆU ZA NJIMA: Piksijeva ćerka je lepotica nad lepoticama, a zet SVETSKA ZVEZDA! Par o kom se piše širom planete (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 07:10

SVI SE OKREĆU ZA NJIMA: Piksijeva ćerka je lepotica nad lepoticama, a zet SVETSKA ZVEZDA! Par o kom se piše širom planete (FOTO)

Atraktivna Anja osvojila je srce poznatog Francuza.

Svi uspesi koje je Dragan Stojković Piksi postigao kao igrač, a sada kao trener ne mogu da se mere sa njegovim najvećim životnim uspehom i trofejom, a to su troje dece. Čovek koji korak po korak vraća kult reprezentacije Srbije, ponosni je otac dve ćerke i sina, a porodična idila najveći je uspeh supruge Snežane i njega. Nebrojano puta do sada, Piksi je isticao koliko mu znači porodičan mir i vreme koje provodi sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbližima.

Njegova ćerka Anja u žižu interesovanja javnosti došla je 2014. godine kada je uplovila u ljubavnu vezu sa francuskim automobilistom Hugom Valenteom. Od tada pa sve do danas, njih dvoje važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj ali i svetskoj javnoj sceni, a svoju veliku ljubav krunisali su glamuroznim venčanjima i rođenjem dve ćerkice. Koliko su jake emocije koje ih spajaju najbolje svedoče objave na Instagramu koje su pune ljubavi, osmeha, sreće i radosti.

Nema sumnje da kada se publika vrati na stadion da će atraktivna Anja sa suprugom i ćerkama doći da bodri oca i reprezentaciju Srbije na putu novih uspeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.