SVI GA DOBRO ZNATE: Jedan od najboljih prijatelja Stefana Karića je nekadašnji fudbaler Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 21:47

SVI GA DOBRO ZNATE: Jedan od najboljih prijatelja Stefana Karića je nekadašnji fudbaler Zvezde (FOTO)

Veže ih dugogodišnje drugarstvo.

Sasvim sigurno jedan od učesnika Zadruge koji je podigao najveću prašinu i o kome se najviše pričalo je Stefan Karić. Bez obzira što u aktuelnoj sezoni nije učesnik pomenutog rijalitija, ukućani neretko pominju njegovo ime. Šta god da uradi ili objavi na Instagramu jednostavno ne može da prođe neprimećeno i ovaj momak je gotovo uvek u centru pažnje.

Ono što malo ko zna o njemu, a otkriva nekoliko slika na pomenutoj društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži je da je jedan od njegovih najboljih prijatelja nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Luka Milunović. I jedan i drugi, neretko na svoje profile kače zajedničke fotografije, a jasno je da ova dva momka veže dugogodišnje drugarstvo.

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Aug 5, 2020 at 1:43am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.